لزوم و روش طراحی سایت برای کسب و کار
تاريخ درج :

برنامه نویسی و علوم رایانه در عرض کمتر از 10 سال آینده به مشاغل پردرآمد و پرکاربرد تبدیل خواهند شد. زیرا کمتر کسی در آینده وجود دارد که نیاز به کمک رایانه در کار و شغل خود نداشته باشد. هرچند امروزه نیز کسانی که با علم رایانه سر و کار دارند و همچنین زبان های برنامه نویسی را می دانند می توانند به راحتی کسب درآمد کنند و در جایگاه خوبی از لحاظ شغلی قرار گیرند. طراحی سایت برای هر شرکت، فروشگاه و... به یک راه تبلیغاتی موثر تبدیل شده است. و هر کسب و کاری برای توسعه خود طراحی سایت را بسیار پیش برنده می داند. اینجاست که نقش زبان های برنامه نویسی به چشم می خورد. اما ما در این مطلب به دنبال معرفی زبان های برنامه نویسی سایت و انتخاب بهترین از میان آنها هستیم: انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت کار بسیار مشکلی است.

 

کاربردی ترین زبان های برنامه نویسی

JAVA

9 میلیون نفر در جهان برای برنامه نویسی از زبان جاوا استفاده می کنند که نشان دهنده محبوبیت و محیط مناسب این زبان در بین زبان های برنامه نویسی است. کاربرد زبان جاوا در برنامه نویسی سیستم عامل اندروید و در زمینه پروژه های اقتصادی است. جاوا در رتبه یک کاربردی ترین زبان برنامه نویسی قرار دارد.

#C

سازنده این زبان شرکت مایکروسافت است. این زبان، جز زبان های برنامه نویسی ویندوز فون 7 بوده است و نیز در زمینه پروژه های اقتصادی کاربرد دارد. این زبان شامل مجموعه ای از مدل های دستوری، تابعی، عمومی، شی گرا و جزء گرا است.

C++ / C

سطح C++ از C بالاتر بوده ولی به دلیل شباهت های پایه ای که با هم دارند می توان آنها را با هم به کار برد. اگر به دنبال زبانی از بین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت های مهندسی و صنعتی هستید C++ از سایر زبان ها مناسب تر است.

JAVASCRIPT

برای نمایش وب سایت های اینترنتی بر روی رایانه های شخصی مرورگرها از جاوا اسکریپت کمک میگیرند.

 

بهترین زبان برنامه نویسی سمت سرور برای طراحی سایت

PHP

یک زبان اسکریپتی در بین زبان های برنامه نویسی دیگر است که برای طراحی سایت گزینه بسیار مناسبی است زیرا اپن سورس است.

OBJECTIVE_C

این زبان برگرفته از زبان های smalltalk  و C است و نقش مهمی در ایجاد زبان برنامه نویسی جاوا داشته است. سیستم عامل مک و آی او اس شرکت اپل از این زبان به عنوان اصلی ترین زبان استفاده می کنند.

PERL

این زبان از نوع اسکریپتی می باشد. کار اصلی پرل ایجاد هماهنگی بهتر بین پایگاه های داده و سیستم هاست. برتری این زبان نسبت به PHP این است که هم در طراحی سایت هم در جنبه های دیگری همچون هوافضا و نظامی کاربرد دارد.

PYTHON

پایتون علاوه بر اینکه محیطی برای برنامه نویسی سایت هاست همچون پرل نیز در زمینه های دیگر برنامه نویسی مناسب است و برتری ای که نسبت به  PHPدارد، کاربرد بیشتر آن است. یک مثال برای کاربرد آن استفاده از این زبان در موتور برنامه های گوگل است.

RUBY

یکی از دقیق ترین زبان های برنامه نویسی که شما با یادگیری آن بیکار نخواهید ماند زبان رابی است. این زبان نیز کاربرد هایی در ایجاد سایت و مدل های سه بعدی دارد. این زبان شامل زبان هایSmall Talk ، Ada ، Perl ، Eiffel و Lisp است.

 

طراحی سایت آسان

راه هایی برای طراحی سایت به صورت سریع، آسان و رایگان نیز وجود دارد که استفاده از سایت ساز هاست. در این قسمت لازم به کار با زبان های برنامه نویسی نیست. ما در این قسمت به معرفی بهترین ابزارهای سایت ساز می پردازیم:

Wix

یکی از قدیمی ترین ابزارهای طراحی سایت به صورت رایگان، سایت ساز Wix است. اما در صورت توسعه باید متحمل هزینه شوید و برای کاربران ایرانی به دلیل راست چین نشدن مناسب نمی باشد.

Wordpress

یکی از محبوب ترین سایت ساز ها وردپرس است که تنها مشکل این سایت ساز محدودیت آن در نصب و اجرا بر روی چند وب سرور است.

SiteBuilder

یکی از سایت های ساز های خارجیSite Builder ، است که برتری آن نسبت به دیگر سایت ساز ها قابلیت ادیتور Drag & Drop است.

بهسا وب و پرتال

موارد بالا از نمونه های سایت ساز های ایرانی هستند که با تلاش برنامه نویسان حرفه ای عملکرد بسیار قوی در طراحی سایت از خود نشان داده اند و به دلیل هزینه مناسب، پشتیبانی 24 ساعته و آموزش های رایگان سبب شده است کاربران زیادی جذب آنها شوند.

 

خلاصه

طراحی سایت تنها نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی نخواهد داشت و می توان با استفاده از سایت سازها نیز یک صفحه وب ساخت. طبق توضیحات ارائه شده، کاربران و کارفرمایان بسته به اهداف مورد نظر از سایت شخصی یا شرکتی یا فروشگاهی خود، زبان مناسب برای طراحی و پیاده سازی سایت را انتخاب می نمایند. بنابراین، انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی سایت بسیار مشکل خواهد بود.

 

بانک اطلاعات آموزشگاهی

مجله زونکن


کاربر گرامی سایت در حال بروزرسانی است. در صورت بروز هر گونه مشکل، پیشتر از شما پوزش می خواهیم. تا چند ساعت آینده مشکل برطرف خواهد شد.